Op 8 april j.l. is Microsoft gestopt met beveiligingsupdates voor XP, waardoor XP-systemen onveilig zijn geworden. Internetten is niet aan te raden en internetbankieren al helemaal niet.
Tijd dus om over te stappen naar een ander besturingssysteem of een andere computer. Omdat een XP-systeem verouderd is, is een upgrade naar Windows-7 of Windows-8 vaak ondoenlijk en als het al lukt dan wordt de pc er erg traag van.
Het is beter om een nieuwe computer of tablet aan te schaffen. Deze werken allemaal met Windows-7 of Windows-8 en kunnen dus weer jaren mee.
Wanneer je niet zoveel te besteden hebt, is het alternatief om een gebruikte computer aan te schaffen voor een redelijke prijs bij een gerenommeerd adres. Bijvoorbeeld bij Laptops4All aan de Rading 56 in Nieuw-Loosdrecht. Deze hebben een winkel waar je alle modellen kunt bekijken en waar ze je van advies kunnen dienen. Wilt u een nieuwe of een gebruikte computer kopen maar weet u niet goed waar u op moet letten? Heeft u moeite met het maken van de juiste keuze, zij helpen u graag verder!

Gebruikte computers en laptops van topkwaliteit
Refurbished computers zijn computers gekocht van bedrijven. Deze worden van binnen en van buiten helemaal schoongemaakt en waar nodig gerepareerd. Vervolgens worden zij voorzien van een nieuwe Microsoft licentie.
Bent u op zoek naar een goede en gebruikte laptop? Laptops4all biedt gebruikte laptops aan die zakelijk gebruikt zijn. Veel gebruikte laptops komen uit de lease of uit faillissementen en zijn zeer kort gebruikt, in ieder geval nooit langer dan 3 jaar.

Gebruikte systemen moeten aan de volgende criteria voldoen;

  • Technisch moeten de gebruikte systemen 100% zijn
  • De gebruikte systemen worden hiervoor uitvoerig getest!
  • Optisch moeten de gebruikte systemen in orde zijn. (d.w.z. gebruikerssporen mag, maar schade niet)
  • De gebruikte systemen worden grondig gereinigd!

Zo heeft u een computer of laptop voor de prijs van een gebruikte met 1 tot 3 jaar garantie en kunt u er direct mee aan de slag.
Bij Laptops4all kunt ook terecht voor tablets, monitoren, printers en accessoires.
Zij bieden u de mogelijkheid om samen met een medewerker te bepalen welke gebruikte of nieuwe computer of laptop het beste uw behoeftes vervult. Zij kijken naar de manier waarop u hem zou willen gebruiken en adviseren vervolgens welk systeem hier het beste bij past. Een computer kopen was nog nooit zo makkelijk!

gepubliceerd op 1-5-2014