De Stichting Magdalena verzorgt in Hilversum verdeeld over vijf panden productie en expositieruimtes voor de hedendaagse kunst.
Het is voor kunstenaars mogelijk om hier een projectruimte te huren.
Regelmatig worden er open dagen gehouden zodat het publiek kennis kan maken met de kunstenaars en hun werk.

Aan de Noodweg 51 in Loosdrecht in het oude PMT gebouw zijn sinds enige tijd een aantal kunstenaars gevestigd in The Gate.
Na drie jaar renovatie en verbouwing is in deze voormalige militaire barak aan de rand van vliegveld Hilversum een kunstcentrum ontstaan met een bijzonder fraaie expositie- en projectruimte. Hier vindt u een diversiteit aan kunstvormen, abstracte schilderijen en unieke vormgeving.
Met op de achtergrond de dynamiek van het vliegveld, werken hier op dit moment zes ervaren kunstenaars, vormgevers en designers.
Er wordt gewerkt met materialen zoals brons, hout, kunststof, steen, marmer, leer en textiele materialen.

Op 16 en 17 mei zijn de open atelierdagen en op de volgende zondagen:  14 juni , 12 juli , 9 augustus en 13 september van 11:00 tot 17:00 uur bent u van Harte Welkom bij de verschillende kunstenaars. De rest van het jaar is bezoek alleen mogelijk op afspraak.

Voor (tuin)beelden in opdracht kunt u terecht bij Hanke Wiegand.
“Masquerade” Deze lezende jonge vrouw verbeeld dat ieder kind, jongen, meisje, recht heeft om te leren en zich te ontwikkelen.

Sacha Wendt werkt sinds 1996 op freelance basis voor vele opdrachtgevers zoals kostuumontwerpers, stylisten, reclame of ontwerpbureaus en bedrijven in de sector van decor, film, evenementen. Haar talent ligt in het vertalen van een idee, naar een constructief product in relatie met textiel.
Uniek is haar 2D tassenlijn.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u mailen naar :
info@hankewi.nl of info@sachawendt.nl

gepubliceerd op 16-4-2015