Gezelligheid staat hier voorop, iedereen moet het naar zijn zin hebben en zichzelf kunnen zijn.

Gelegen aan de Vreelandseweg 52 in Nederhorst den Berg is sinds 25 februari 2017 Café Die 2 gevestigd.

Een heel gezellig café met een biljarttafel, darthoek en terras met loungebanken aan het water.

Biljarters en darters kunnen zich hier uitleven in hun favoriete bezigheid, nieuwe teamleden zijn van harte welkom.

Vanaf 1 mei kun je in het weekend al terecht vanaf 11:00 uur en naast een hapje en een drankje genieten van een aantal lunchgerechten van een eenvoudige lunchkaart. Op Koningsdag wordt i.s.m het Spieghelhuys een Oranjefeest georganiseerd met optredens van lokale bandjes en een Afterparty in Café Die 2.

Voor evenementen kijk op de Facebook pagina: www.facebook.com/cafedie2 want bij mooi weer wordt er regelmatig spontaan een barbecue georganiseerd voor een hele schappelijke prijs.
Tevens is er één keer in de maand hartenjagen met leuke prijzen, ook hiervoor geldt hou Facebook in de gaten voor de data.

Er zijn plannen om van de zomer een rondvaart te organiseren vanaf Café Die 2 naar Maarssen, fietsen te verhuren en een VVV steunpunt te in te richten, vanwege de vele fietsroutes in de buurt en in goede samenwerking met Kaasboerderij de Willigen.

Door de week geopend van 16:00 tot 00:00 uur, vrijdag- en zaterdagavond zelfs tot 02:00 uur en op zondag van 16:00 tot 22:00 uur, voor een hapje, een drankje, maar ook kleine of grote feesten en partijen voor maximaal 150 mensen.

Café Die 2
Vreelandseweg 42
Nederhorst den Berg

gepubliceerd op 29-3-2018